Всім доброго дня. Ми з чоловіком вирішили зробити заміну нашому старенькому пилососу. Кожен будинок, як і його господиня, не терпить пилу в будинку. Без пилососа в наш час не обійтись. Допоможіть вибрати хорошого виробника та магазин у Львові якщо не складно.
Де у Львові можливо придбати пилесос?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-02-24 15:42:31
Вітання. Я б порадила придивитися до фірми пилососа Philips. Він більш надійний та легкий у використанні. Кілька місяців собі така брала. Це чудовий помічник, який ніколи не підводить у потрібний момент. Придивіться до цієї фірми.
Поделиться32023-02-24 15:43:10
Я трохи чула про цю фірму, але поганих відгуків не бачила. Я дуже сподіваюся, що цей пилосос прослужить довгі роки. Можете мені ще порадити точну марку та магазин у якому ви робили покупку.
Поделиться42023-02-24 15:44:53
Мені здається що вибирати краще між самсунгом і філіпсом, ці компанії класну побутову техніку роблять і точно пилососи їх виробництва будуть класні. Подивіться такі пилососи у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/pylesosy/ якраз у магазині Алло на них найкращі ціни.
А що стосується по функціоналу, то звичайно купуйте сміливо мийний пилосос з різними насадками, які знадобиться в прибиранні квартири та чистки меблів. Та ще якщо буде контейнер для збирання пилу та сміття – просто краса. Його легко виймати з пилососа та очищати від скупчення сміття.